Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Carbohydrates
- 8.22 g
- Fat
- 20.46 g
- Fibre
- 2.48 g
In Collections
Alternative recipes
Poulet rôti farci
1 Std. 50 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 Std. 30 Min
Bœuf carottes vietnamien
1h 20 min
Poulet mesfioui
1h 20 min
Porc vindaloo
2h 30min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Poulet au basilic
2h 30min
Poulet gingembre-citron
1h 5min
Porc aigre-doux
45min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35min