Tajine de veau aux amandes

Tajine de veau aux amandes

3.7 82 ratings
Prep. 15 min
Total 1 h 15 min
4 portions

Ingredients

  • d'épaule de veau coupée en cubes de 2 cm environ
    800 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'oignons coupés en morceaux
    150 g
  • d'amandes décortiquées
    70 g
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour dorer
    30 g
  • de graines de cumin
    10 g
  • de miel liquide
    60 g
  • de fond de veau en poudre
    5 g
  • d'eau
    320 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pommes de terre type rattes du Touquet
    600 g

Nutrition per 1 portion

Calories 700 kcal / 2940 kJ
Protein 52 g
Fat 34 g
Carbohydrates 43 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...