Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Torta
- burro q.b.
- 380 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova (da 60 g)
- 250 g di latte
- 110 g di yogurt bianco naturale
- 100 g di olio di semi di girasole
- 240 g di zucchero
- 60 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Farcitura
- 60 g di zucchero
- 350 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 53.6 g
- Fat
- 32.5 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30min
Glassa al burro
10min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Tortine al cioccolato e arancia con diplomatica al Rum
2h 30min
Danish layer cake
4h
Cupcake gigante
1h 30min
Torta party-pops
2h 10 min
Muffin arcobaleno
1hod.
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
1h 5min
Torta foresta nera
3 Std.
Blu frosting cupcake
1h 30min
Torta Red velvet
3 Std.