Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema al cioccolato bianco
- 150 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 uovo
- 500 g di latte
Pasta choux
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 80 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci (8 g)
- 4 uova
- zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Carbohydrates
- 28.3 g
- Fat
- 17.2 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Bignè con crema pasticcera
3u.
Pasta biscotto
1 Std.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Bignè al cioccolato
3u.
Torta Nua
2h
Dolce mattone
2 Std. 20 Min
Torta cremosa al limone
2 Std. 30 Min
Torta brulée
11 godz.
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1 Std.
Torta magica al cacao e arancia
4h
Pan di Spagna
1 Std.