Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Belag
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 1 Dose Sauerkraut (ca. 800 g) mild, abgetropft
- 160 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Zucker
- 1 - 2 TL Kümmel
Quark-Öl-Teig
- 110 g Rapsöl
- 500 g Quark, 20% Fett
- 100 g Milch
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 550 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Sauce und Fertigstellung
- 100 g Salami, in Scheiben
- 200 g Sahne
- 5 Eier
- Kresse zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3839 kJ / 918 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 51 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffel-Kräuter-Kuchen
2hod.
Sauerkraut-Schnecken
1h 45min
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45 min
Zucchinikuchen
1h
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2hod.
Sauerkrauttaler
2h 20min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2hod.
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1h
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1h 35 min
Potato pie
1h 40min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min