Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Belag
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 1 Dose Sauerkraut (ca. 800 g) mild, abgetropft
- 160 g rote Paprika, in Würfeln (1 cm)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Zucker
- 1 - 2 TL Kümmel
Quark-Öl-Teig
- 110 g Rapsöl
- 500 g Quark, 20% Fett
- 100 g Milch
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- 550 g Mehl
- 1 Pck. Backpulver
Sauce und Fertigstellung
- 100 g Salami, in Scheiben
- 200 g Sahne
- 5 Eier
- Kresse zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3839 kJ / 918 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 78 g
- Fat
- 51 g
In Collections
Alternative recipes
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Pizza mit Rote Bete
1h 30min
Roggentarte mit roten Linsen
2h
Zucchinitarte
45min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Zucchinikuchen
1h
Sauerkraut-Schnecken
1h 45min
Potato pie
1h 40min
Schneller Zwiebelkuchen ohne Boden
45min
Herzhafter Käsekuchen mit Brät
1h 35min
Zwiebelkuchen vom Blech (Rheinland-Pfalz)
1h 45min
Kartoffelpizza mit Gemüse
2h