Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 100 g Dinkelkörner
- 250 g Mehl
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 30 g Öl
- 180 g Wasser, lauwarm
Belag und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 1 Paprika, in Stücken
- 400 g Möhren, in Stücken
- 8 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft (ca. 60 g)
- 8 - 10 Oliven, grün, entsteint
- 150 g Wasser
- 30 g Tomatenmark
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 200 g Gouda, in Stücken
- 1 - 2 frische Chili, entkernt, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2922 kJ / 699 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 31 g
- Fibre
- 11.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Margherita
1u. 35min
Pizza mit Zucchini und Fenchelhack
1 godz. 45 min
Frühlingspizza Toni M.
6 Std. 40 Min
Gemüsepizza
1h 40 min
Gemüsepizza mit Ei
1小时 50 分钟
Tomaten-Salbei-Sauce
30min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1u. 35min
Bauernpizza
1h 40 min
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1h 40 min