Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1000 g di patate a fette (4 mm circa)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 20 g di salsa di senape
- 30 g di aceto di mele
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 999.9 kJ / 239 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 31.2 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 4.1 g
Alternative recipes
Pesto rosso
15 min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Buchteln
4 Std.
Daiquiri
10 Min
Insalata di broccoli
15 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Pico de gallo
5 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 min
Knodel
1h