![Salsa dip ai peperoni (vegan) Salsa dip ai peperoni (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F7E9F2B3-6C1C-4700-9D5B-7C86FB448313/Derivates/6E212BE7-AFE0-42F9-813D-8FCFEFD04012.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a tocchetti (1 cm circa)
- 80 g di ceci in scatola lessi, ben scolati
- 1 - 2 pizzichi di sale, preferibilmente integrale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce, a piacere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 2142 kJ / 512 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 27.2 g
- Fat
- 42.4 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa di cipolle
1h
Crêpes alla soia (vegan)
35min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Taralli dolci speziati
55 Min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Crema di melanzane e peperoncini
35min
Salsa fagioli e feta
10min
Composta di melanzane e peperoni
1u. 45min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Dolcetti di avena
No ratings
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Salsa di peperoni in conserva
1h 15 min