Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 17.9 g
- Fibre
- 6.2 g
Alternative recipes
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 dk
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Soupe de chalet
40 dk
Kaiserschmarren
50min
Kartoffelsalat
50min
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Malfatti bergamaschi
40 dk
Salsa bolzanina
15 min
Spatzle agli spinaci
1sa
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min