Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di pane bianco, non completamente raffermo (di 1 giorno)
- 200 g di latte tiepido
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 150 g di speck a cubetti o a fette
- 3 fili di erba cipollina fresca
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di burro
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di farina
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2918.3 kJ / 697.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 17.9 g
- Fibre
- 6.2 g
Alternative recipes
Spatzle agli spinaci
1h
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Malfatti bergamaschi
40 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Double cheeseburger
3h 10min
Tirtlan
1h 30 min
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Buchteln
4 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20 min
Spatzle con burrata e carciofi
50 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min