Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pan Brioche
8 Std.
Pane alle erbe aromatiche
1 Std. 30 Min
Kaiserschmarren
50 min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Buchteln alla confettura di prugne
4h 10min
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Frittelline all'aglio selvatico con crema alle erbe
40 min
Knodel
1h
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 min