Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di latte
- 60 g di zucchero
- 200 - 220 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 2 uova medie
- 80 g di burro, 40 g a tocchetti e 40 g fuso
- 250 g di confettura di albicocche
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1821 kJ / 435.2 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 71 g
- Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Corona di pan di pizza
4h
Panini rosmarino e uva
3sa 20 dk
Canederli di ricotta con ragù di rabarbaro
1h 5min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Plumcake con liquore all'uovo
1 godz. 10 min
Salsa belga
Keine Bewertungen
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Focaccia tirolese
3h 30min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min