Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 74.7 g
- Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza alla marinara
1h 35min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Filone saporito
5h 20min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Gnocchi alle ortiche
1h 10min
Coppia ferrarese
1 Std.
Sgonfiotti fritti
No ratings
Club Sandwich al pane nero e speck con cavolo stufato
4 Std.
Roggenbrot (pane austriaco)
3 Std. 30 Min
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min