Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 300 g di farina di segale
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 1 cucchiaino di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 1 pizzico di fieno greco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 74.7 g
- Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pane all'orzo
2ωρ. 45 λεπτ.
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Salsa al cren
120h 10 min
Pane ebraico (Challah)
3 Std. 30 Min
Crostello
4sa
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pane al curry e paprika
4 Std. 50 Min
Cheesecake polacca
1 godz. 30 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 godz.