![Roggenbrot (pane austriaco) Roggenbrot (pane austriaco)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bac3674f-1930-46ba-a571-a28d293fcc2d/Derivates/bfad9500-1fe3-4853-8854-7d6d8d6a9e34.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 61.2 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di segale
3h 20 min
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pai Bao (pane asiatico)
5h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane ai cereali con i semi
3小时 10 分钟
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min