Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 0
- 350 g di farina di segale
- 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1364 kJ / 326 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Carbohydrates
- 61.2 g
- Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Pane di segale
3h 20min
Treccia di grano duro alla salvia
5hod.
Pane ai semi misti
5h 20min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pane all'orzo
2h 45min
Corona bordolese
5h 20min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane con farina di mais
5h 5 min