Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 24.7 g
- Fat
- 11.7 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Spatzle di zucca con salsiccia
1 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Buchteln
4 godz.
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 Min
Spatzle di cavoletti con speck
1 Std.
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.