Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di uvetta passa
- 30 g di Rum
- 4 albumi
- 4 tuorli
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina tipo 00
- 175 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- 60 g di burro
- 30 g di zucchero a velo
- 240 g di confettura di mirtilli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1566.8 kJ / 374.3 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Carbohydrates
- 24.7 g
- Fat
- 11.7 g
- Fibre
- 0.2 g
Alternative recipes
Spatzle agli spinaci
1h
Blinis con salmone
1h
Scones
30min
Canederli alle albicocche
1h 50 min.
Salsa bolzanina
15min
Strangolapreti alla trentina
4h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min
Kaiserschmarrn (pancake dolci con uvetta)
35min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min