Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bemehlen
- 120 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Zucker
- 80 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 250 g Quark, 40% Fett
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 geh. TL Speisestärke
- 250 - 300 g Rote Stachelbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1525 kJ / 365 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Erdbeer-Quark-Tartelettes
1 Std. 45 Min
Kokos-Aprikosen-Butterkuchen
2h 30min
Wirsing-Dinnete
2 Std.
Rhabarberkuchen mit Baiserhaube
1 godz. 20 min
Limetten-Milchreis-Tarte
3 Std.
Himbeertarte mit Mandeln
2h 30min
Rhabarber-Streuselkuchen
2 Std.
Versunkener Pflaumen-Marzipan-Kuchen
1h
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3 Std.
Zwetschgen-Mais-Kuchen
3 Std.
Bakewell Tarte
2 Std.
Vanille-Buchteln mit Mirabellen
2 Std.