Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 5464 kJ / 1304 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 120 g
In Collections
Alternative recipes
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min
Verdure in umido
40min
Pesto di prezzemolo
10 min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Roll di quinoa e patate dolci
1 godz. 30 min
Torta salata di spinaci e pomodorini
1 godz. 45 min
Zuppetta di pomodoro e peperone
10 min
Salsa di pomodori ciliegia
1 godz. 30 min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15 Min
Salsa melanzane e mandorle
25 Min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min