Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 200 g di Feta a pezzi
- 100 g di concentrato di pomodoro
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 5464 kJ / 1304 kcal
- Protein
- 40 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 120 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di mandorle
10 Min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40 min
Salsa al pomodoro
25 Min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3 Std. 20 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa al pomodoro
40 min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1h 10min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min