Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Gouda, in Stücken
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 400 g Rosenkohl, geputzt, halbiert
- 800 g Schupfnudeln aus dem Kühlregal
- Öl zum Braten
- Salz zum Würzen
- 200 g Sahne
- 200 g Schinken, gekocht, in Würfeln (ca. 5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2234 kJ / 531 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 28 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Wirsing-Pasta
35 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 menit
Mac and Cheese mit Rosenkohl
1 Std.
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1 Std.
Schinken-Spinat-Gnocchi in Rahmsauce
45 Min
Schupfnudeln mit Spitzkohl und Schinkenwürfeln
45 Min
Spitzkohl-Schupfnudeln
30 Min
Pikante Pasta mit Kabanossi und Rosenkohl
45 Min
Schinken-Kohlrabi-Gratin
1 godz. 15 min
Brokkoli-Schinken-Auflauf
1h 10min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1 godz. 20 min
Brokkoli-Spätzle-Auflauf mit Käse-Schinken-Sauce
1h 10min