Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g Rösti-Ecken, TK (z.B. von Gut&Günstig), aufgetaut
- 1 Dose Sauerkraut, konserviert (850 g), abgetropft, grob geschnitten
- 200 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 20 g Sonnenblumenöl
- 400 g Schmand
- 2 TL gekörnte Brühe
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2298 kJ / 549 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 5.8 g
Alternative recipes
Nudelgratin mit Kraut und Würstchen
1 Std. 10 Min
Tortellini-Spinat-Auflauf
1hod.
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Rosenkohl-Quiche
1hod. 30min
Gnocchi-Bratwurst-Auflauf mit Kaisergemüse
1 Std. 10 Min
Kartoffel-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 20 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1hod.
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1 Std. 10 Min
Kohlrabi-Kartoffel-Auflauf mit Basilikumsauce
1 Std. 10 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
1hod.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1 Std. 25 Min