Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 47 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Lachsbratwurst
3 Std. 15 Min
Erbsen-Kartoffel-Stampf mit Wiener Würstchen
50min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 Min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1h 10min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1h
Labskaus-Nester mit Dip
40 Min
Petersilienwurzel-Risotto
40 Min
Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Senfeier
1h 5min