Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 800 g blaue Kartoffeln, gleich groß
- Öl zum Braten
- 10 Scheiben Blutwurst (ca. 200 g)
- 10 Scheiben Fleischwurst (ca. 200 g)
- 200 g Erbsen, TK, aufgetaut
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Buttermilch
- ¾ TL Salz
- ½ TL Zucker
- 200 g Schmand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 47 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1小时
Eingemachte Kohlrabischalen
168 Std.
Königsberger Klopse vom Kalb
1小时
Irish Stew
1h 30min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1小时
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1小时
Dicke Bohnen und Erbsen mit Honig-Birnen
50min
Kasseler mit Grüner Sauce
40 分钟
Gemüseragout mit Bratklößchen
50min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Senfeier
1h 5min