Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Kohlrabi, groß, geschält (ca. 400 g), in 4 Scheiben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- ½ TL Chiliflocken
- 1 Knoblauchzehe
- 15 g Jalapeño Chili aus dem Glas, abgetropft
- 4 Eier
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 50 g fettreduzierte Sahnealternative (z. B. Rama Cremefine zum Kochen 7 %)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1003 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 3.3 g
In Collections
Alternative recipes
Spinat-Brokkoli-Terrine
4h 45 min
Petersilienwurzel-Tortilla
45min
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40min
Lauwarmer Pastinakensalat
1h 5min
Porree-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Wirsingtarte
1h 30min
Brokkoli-Omelettes
35 min
Blumenkohl im Quark-Mandel-Bett
1h 20min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min
Feta-Spinat mit Spiegelei
35 min
Rosenkohl-Auflauf
1h