![Tomatensuppe mit Salami und Feta Tomatensuppe mit Salami und Feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/63EF92F9-70EB-4FB2-A6D4-BC4C039EB290/Derivates/A7D668F3-683E-46F3-8B6A-2CD7C07E2B2D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 40 g Sahne
- 8 Scheiben Salami (100 g), in Streifen
- ½ - 1 TL Majoran
- 200 g Feta
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1525 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 2.8 g
Alternative recipes
Erbsencremesuppe
30 min
Pikanter Currywurstsalat
1h 15 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Friesischer Eiergrog (Niedersachsen)
15 Min
Apfel-Cheddar-Salat
25 min
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Feta-Cremesuppe
35 min
Sizilianische Brotsuppe
30 min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Tomatensuppe mit Orangensaft
40 min