Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 40 g Sahne
- 8 Scheiben Salami (100 g), in Streifen
- ½ - 1 TL Majoran
- 200 g Feta
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1525 kJ / 364 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 2.8 g
Alternative recipes
Paradeiser-Rotwein- Suppe mit Mozzarella
55 min
Käsesuppe
15min
Zweierlei Erbsensuppe
50 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 min
Mitternachtssuppe
35 min
Basilikumsuppe
25 min
Erbsencremesuppe
30 min
Käsesuppe
35 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Rucola-Kartoffel-Suppe
25 min
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35 min