Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salat
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 TL Salz
- 250 g Nudeln (z.B. Penne)
-
150
g Mortadella, in Stücken
or 150 Fleischwurst, in Stücken - 1 Kugel Mozzarella (125 g), halbiert
- 100 g Rucola
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
Dressing
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 45 g Weißweinessig
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1642 kJ / 392 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.8 g
Alternative recipes
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Gnocchi-Endivien-Salat
30min
Salat mit Hähnchenbrust
20 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Marinierte Tomaten
35min
Erdbeer-Gurken-Salat mit Hähnchen
2 Std. 40 Min
Mariniertes Gemüse
4h
Kartoffelsalat mediterran
35min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Frische Tomaten-Pasta
25 min
Mediterraner Nudelsalat
35min
Tomaten-Nudel-Salat
1h 30min