Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salat
- 1000 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
or 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 2 TL Salz
- 250 g Nudeln (z.B. Penne)
-
150
g Mortadella, in Stücken
or 150 Fleischwurst, in Stücken - 1 Kugel Mozzarella (125 g), halbiert
- 100 g Rucola
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
Dressing
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 45 g Weißweinessig
- 40 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1642 kJ / 392 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 4.8 g
Alternative recipes
Bunter Tortellinisalat
35 min
Nizza-Salat
40 Min
Salat mit Hähnchenbrust
20 min
Farfalle-Salat mit Garnelen und Erbsen
40 Min
Mediterraner Nudelsalat
35 min
Mozzarella-Pesto-Spieße
2 Std. 15 Min
Nudel-Gemüse-Salat mit Aiolisauce
30 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Crostini mit Tomate
25min
Griechischer Bauernsalat
20 min
Nudelsalat mediterran
1h 40min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1hod.