Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Bandnudeln, grün
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 10 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Sahne
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. insg. 260 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3222 kJ / 769 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 dk
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 dk
Kartoffelpüree, italienisch
45 Min
Hackfleischsauce mit Spinat
30 dk
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1sa
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1sa
Thunfisch-Spaghetti
45 Min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 dk
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 dk
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 dk
Hähnchen-Tomaten-Ragout mit Gin
1sa
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 dk