Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Bandnudeln, grün
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Nudeln
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 10 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Sahne
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 2 Dosen Thunfisch, in Lake (Abtropfgew. insg. 260 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3222 kJ / 769 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 75 g
- Fat
- 39 g
- Fibre
- 5.9 g
In Collections
Alternative recipes
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1j
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 Min
Gorgonzola-Sauce
20 min
Thunfisch-Spaghetti
45 Min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1j
Lachs-Dill-Senf-Sauce zu Nudeln
20 min
Lachs-Sahne-Sauce
25 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min