Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Kartoffeln (à ca. 150 g), halbiert, geschält oder ungeschält
- 500 g Wasser
- 1 TL Kümmel
- 3 Knoblauchzehen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Petersilie
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Crème fraîche
- 2 Prisen Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1793 kJ / 428 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 48 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3.9 g
In Collections
Alternative recipes
Kartoffelsalat Ägäis
50min
Bohnen-Tomaten-Salat
30 min
Schnittbohnensauce
45 min
Crostini mit Pilzen und Fontina
35min
Nudelsalat
50min
Champignon-Terrine
3 Std. 50 Min
Nudel-Gemüse-Salat mit Aiolisauce
30 min
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20 min
Pilz-Sahne-Sauce
30 min
Gurkensauce
10 min
Pilzfrikadellen
25 min
Überbackenes Brot
20 min