Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale von ½ Zitrone dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 25 g Pinienkerne
- 20 Basilikumblätter, frisch
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
- ¼ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 839 kJ / 200 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.6 g
Alternative recipes
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Kürbiskern-Pesto
10min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Risotto mit Basilikum
40 min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Linguine in Zitronen-Kräuter-Öl
25 min
Melonen-Tabouleh
30 min
Pesto mit Rucola und Chili
5min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Persisches Pesto
5min
Rucola-Risotto
35 min