Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 - 700 g Hokkaidokürbisfleisch
- ¾ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
- 60 g Apfelessig
- 50 g Honig
- 1 - 2 Msp. Zimt, gemahlen
- 100 - 150 g Feta
- 4 Stängel Minze, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- Pfeffer, frisch gemahlen, zur Dekoration
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 948 kJ / 227 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1h
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 Min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1h
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 Std. 20 Min
Spinatsalat mit Rhabarber und Erdbeeren
20min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min
Kichererbsensalat mit Kräuterdressing
20min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1 godz. 5 min
Lauwarmer Avocado-Ei-Aufstrich
20min