Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 Stängel Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- 600 g Wasser
- 980 g Tomaten, mittelgroß, Stielansatz herausgeschnitten
- 2 Schalotten, halbiert
- 60 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Balsamico, dunkel
- 275 g Ricotta (siehe Tipp)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Pikante Gewürzäpfel
40min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Champignons mit Chorizo gefüllt
35min
Grapefruit-Avocado-Salat
25min
Büffelmozzarella mit Cherry-Tomaten und zwei Pesti
20min
Bloody-Mary-Salat
20min
Zucchini-Crostini
35min
Spargel-Mango-Salat
35min
Gegrillte Avocado mit pikantem Tomatenkompott
25min
Spinat-Tomaten-Salat
20min
Avocadosalat mit Cranberrys und Walnüssen
10min