Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 cucchiaio di burro fuso
- 4 albumi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di farina di mandorle
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 150 g di zucchero
- 250 g di ribes rosso
- 2 - 3 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 334 kJ / 80 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 10.9 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake cotta alle fragole
5 Std. 10 Min
Torta di mandorle e cioccolato
1h 30 min
Trancetti ai cereali, yogurt e lampone
9h 10min
Frullato di mirtilli e muesli
10 Min
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1h
Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato
1h 25 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Torta di ciliegie
1h 30 min
Fugassa veneta
4 Std.
Galette des rois con gocce di cioccolato
5h
Torta allo yogurt con cioccolato al latte
1h 10 min