Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 800 g de ricotta
Le jour même
- 80 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 œufs
- 40 g de sucre glace
- 1 c. à café de cacao en poudre non sucré
- 20 g de marsala liquoreux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'huile de friture
- 40 g d'écorce d'orange confite, émincée finement
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 990.3 kJ / 236.2 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 12.1 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Sablés à la confiture
1h 40min
Cornes de gazelle
1h
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2h 30 min
Fruits déguisés
45min
Pains au zaatar
1j 55 menit
Croustillant au chocolat et aux framboises
No ratings
Cantucci
1h 50 min
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1h 45min
Cornes de gazelle
1h
Baklavas libanais
1 godz. 5 min
Couscous d'agneau et légumes
1h 10min
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15 min