![Linzer torte Linzer torte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/37DD613F-F329-4D97-88EE-6962C67A16BD/Derivates/a6b9720b-7c3e-42b8-8064-d082c94ce84c.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 25 g d'amandes en poudre
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de beurre, détaillé en dés et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 380 g de confiture de fraises (1 pot)
- farine de blé, pour fariner
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1864.4 kJ / 449.8 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Carbohydrates
- 65.1 g
- Fat
- 18.5 g
- Fibre
- 2.1 g
Alternative recipes
Spätzles aux girolles
50 min
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min
Petites lunes à la vanille
40 min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1 godz. 30 min
Lunettes à la cannelle et à la confiture
4h 30min
Kouglof
3hod. 20min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kouglof alsacien
4 Std. 20 Min
Butterbredele
2h 30min
Bredele à la cannelle
1 godz.
Tartelettes aux quetsches
45 min
Kougelhopf
2 godz. 55 min