Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 - 500 g d'os d'agneau (ou de poulet, ou de veau), voir "Conseils(s)"
- 1800 g d'eau
- 200 g de carottes, coupées en morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- ½ branche de céleri-rave, coupée en morceaux
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Nutrition
- per 100 g
- Calories
- 175.2 kJ / 42 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Carbohydrates
- 0.6 g
- Fat
- 2.8 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 190.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 godz. 35 min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1 godz. 5 min
Homard sauce newburg et purée de potiron
1h 15min
Soufflés glacés à la mangue
9h
Pannacotta au melon
2 Std. 15 Min
Tarte aux pacanes au bourbon en croûte de roulés à la cannelle
2h 5min
Poisson sauce gombo
40 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Baba au rhum
No ratings
Soufflé au saumon
1hod.
Ossau-iraty, beurre aux algues et salade d'herbes
40 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min