Baguettes d' Épi

Baguettes d' Épi

4.6 30 ratings
Prep. 30 min
Total 17 h
4 Stück

Ingredients

Poolish
  • Wasser
    175 g
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen
  • Weizenmehl Type 550
    175 g
Hauptteig
  • Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
    175 g
  • Roggenmehl Type 1150
    120 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Öl zum Einfetten
  • Salz (10-12 g)
    2 TL
  • frische Hefe erbsengroß (1 g)
    1 Stückchen

Nutrition per 1 Stück

Calories 432 kcal / 1812 kJ
Protein 13 g
Fat 2 g
Carbohydrates 88 g
Fibre 5.7 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...