Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g de sucre glace
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 150 g de fécule de maïs
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le récipient
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincée de sel
- 200 g de confiture de lait
- 40 g de noix de coco râpée
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 1456.1 kJ / 351.6 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Carbohydrates
- 46.9 g
- Fat
- 16.1 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Opéra
24sa
Bûche roulée noisette-café
1 Std. 20 Min
Victoria sponge cake
1 Std.
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1 Std. 25 Min
Sponge cake aux framboises
1 Std. 10 Min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 Std. 45 Min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2h 30min
Gâteau au caramel
3 Std. 50 Min
Pizza aux poivrons
1 Std. 55 Min
Bagel au bleu des Causses
1 Std. 20 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50 min
Cupcake aux myrtilles
1 Std. 55 Min