Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ganache al cioccolato bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi piccoli
Macarons
- 300 g di zucchero
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 40 g di acqua
- 150 g di farina di mandorle
- 110 g di albumi
- 2 gocce di limone
Freakshake
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di gelato al cioccolato bianco
- 130 g di latte intero freddo
- confetti al cioccolato colorati, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 5644 kJ / 1349 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Carbohydrates
- 119.4 g
- Fat
- 88.3 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes
1 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Waffles alla panna
1h 15min
Torta Red velvet
3 Std.
Glassa al burro
10 min
Mini donuts
4h
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Salsa al caramello
35 min
Donuts
4sa 25 dk
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Cupcake al tè verde
1hod. 30min
Macaron al cioccolato
24h