Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Feigen, getrocknet (ca. 40 g)
-
80
g Gruyère Käse, in Stücken
or 80 g Bergkäse, in Stücken - 400 g Wasser
-
1
gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 35 g Rapsöl
- 100 g Sonnenweizen
- 70 g Roastbeef, in Scheiben
- 1 Salatherz, klein
- 1 Möhre (ca. 60 g), in Stücken
- 100 g Apfelsaft
- 50 g Joghurt, 1,5% Fett
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2824 kJ / 675 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 36 g
- Fibre
- 55.8 g
In Collections
Alternative recipes
Kichererbsensalat
35 Min
Fitness-Salat
5 Min
Sonnenweizen-Salat mit Meeresfrüchten
1 Std. 10 Min
Kichererbsensalat
15 Min
Romanesco-Salat
1hod. 40min
Lauwarmer Sonnenweizen-Salat
30 Min
Reissalat
1 Std. 30 Min
Gemüse und Frikadellen vom Blech
1 Std.
Gemüse-Sonnenweizen-Auflauf
1 Std.
Wildreis-Salat
50 Min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Rote-Bete-Salat
1 Std. 15 Min