Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 150 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Stücken (ca. 1-2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¼ TL Salz
- 3 Eier
- 100 g Geflügelfond, kühlschrankkalt
- 3 Scheiben Toastbrot, entrindet, in Würfeln (ca. 45 g)
- ¼ TL Pfeffer
- 1 ½ TL Paprika edelsüß
- 700 g Wasser
- Öl zum Braten
- Ketchup zum Garnieren
- Mayonnaise zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Mettröllchen mit Chilisauce
1h 15min
BBQ Kartoffeln
55min
Fleischkäse mit Röstzwiebeln
55min
Paprika-Fleischkäse aus dem Ofen
3 Std. 30 Min
Weißwurst aus dem Glas
1h 20min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Leberkäse Pizza Style
2 Std. 40 Min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40 Min
Joppiesauce
45 Min
Gyros-Frikadellen mit Zaziki
30 Min
Meatball-Mafalde
45 Min