Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 17 Eier, klein (Größe S)
- 3 Scheiben Toastbrot
- Wasser zum Einweichen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 350 g Schweinemett
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Senf
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Ei-Schinken-Muffins
1 Std.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 Std. 10 Min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2h 30min
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1h 35 min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1 godz. 40 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 godz.
Kasseler Gulasch
40 Min
Räuberfleisch
1h 15min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1h 15min