Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 17 Eier, klein (Größe S)
- 3 Scheiben Toastbrot
- Wasser zum Einweichen
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 350 g Schweinemett
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Spritzer Tabasco
- 1 EL Senf
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Leberkäse Pizza Style
2 godz. 40 min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2u. 30min
Hackbraten mit gekochten Eiern
1 Std. 20 Min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min
Hack-Käse-Rolle
1h
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1 godz. 25 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Gefüllte Ente
3 Std. 15 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Gulaschsuppe im Brot
2h
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2h