Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g Gouda, in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
- 100 g Geflügelfond
- 2 TL Salz
- 7 Prisen Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Majoran
- 8 Schweineschnitzel (à ca. 60 g), flach geklopft
- Öl zum Braten
- 4 Scheiben Bauernbrot, halbiert, getoastet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2491 kJ / 594 kcal
- Protein
- 36 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 36 g
In Collections
Alternative recipes
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 godz. 30 min
Hotdog-Pizza
30min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1 godz. 10 min
Käse-Kasseler-Salat
20min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 godz. 10 min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1 godz.
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min
Hack-Käse-Rolle
1 godz.
Nudelauflauf mit Leberkäse und Spiegelei
1 godz. 25 min
Express-Auflauf
1 godz.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Schwarzwurzel-Schinken-Auflauf mit Kartoffeln
1 godz.