Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Dressing
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 50 g Orangensaft
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Rapsöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
- 10 g Agavendicksaft
Salat und Fertigstellung
- 1 rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1 Möhre (ca. 100 g), in Stücken
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Bulgur
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 10.4 g
In Collections
Alternative recipes
Bunter Quinoasalat
50 Min
Kichererbsensalat
15min
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1 Std. 45 Min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2h 45min
Balsamico-Weizen-Salat
35 Min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 Min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Bunter Quinoa-Salat
50 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 Min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Bulgursalat
35 Min