Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di zucchero
- 200 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 300 g di biscotti rettangolari tipo petit
- 200 g di caffè espresso amaro
- 200 g di liquore all'anice
- cacao amaro in polvere q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2291.8 kJ / 547.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 64.6 g
- Fat
- 24.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Torta al cioccolato con profiteroles
21u.
Praline con liquore alla mandorla
1h
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Mousse al cioccolato per copertura
20min
Rotolo con crema di yogurt e frutta fresca
1h
Torta Diplomatica
3 Std.
Merendina alla crema gianduia
1h 30min
Galette des rois al burro
1h 30min
Torta cupcake
40min
Bomboloni al forno
3h 35min