Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di acqua
- 4 filetti di merluzzo (circa 100 g l'uno)
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 15 spicchi di aglio
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- 300 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di caramello liquido
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2437 kJ / 583 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Carbohydrates
- 8.3 g
- Fat
- 51.4 g
In Collections
Alternative recipes
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min
Rollè di tacchino e spinacini
1h 20min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Merluzzo pere e noci
35 Min
Involtini di spigola
40 Min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min