Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di mandorle pelate
- 120 g di zucchero
- 230 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 215 g di burro freddo a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di albumi
- zucchero a velo q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 332.4 kJ / 79.4 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 4.5 g
- Fibre
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 Std. 30 Min
Biscotti alla panna
55min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1h
Torta a strati mascarpone e lamponi
5 Std.
Cigni alla crema diplomatica
2h
Tartellette alla frutta fresca
7h 5 min
Biscotti al burro, nocciole e carote
4h
Crostata mascarpone e gianduia
4h 20min
Biscotti al pistacchio
1 Std. 40 Min
Mini brioche perdue allo sciroppo d'acero
No ratings
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35min