Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di burro, salato o non salato freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 1 - 2 cucchiaini di estratto di vaniglia naturale (optional)
-
1 - 2
cucchiaini di fiocchi di sale (optional)
or 1 - 2 cucchiaini di semi misti (optional) - 50 g di aceto
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Gelato al caramello salato (TM6)
14h
Caramelle gommose al limone e zenzero
25h 20min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Caramelle toffee alle mandorle
1 Std. 45 Min
Donuts al caramello
6 Std.
Sfere di donut al burro di arachidi con salsa al cioccolato
3 Std. 30 Min
Pop corn al caramello
1h
Dalgona coffe
10 Min
Caramelle toffee
2 Std.
Noccioline candite
3h 20min
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Lecca-lecca
40 min