Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di latte + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 600 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di fiocchi di patate
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 30 g di strutto
- 4 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 cucchiai di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1661 kJ / 397 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Focaccia croccante
2 godz. 10 min
Panzerottini TM6
4 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Focaccia al latte
6h 30 min
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Panzerotti romani
1h 10 min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Schiacciatina
2h 20 min