Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 fiori di zucca
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di gherigli di noci
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 90 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 1.1 g
- Fat
- 10.5 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Pesto di carote e noci
10 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto light basilico e noci
10 Min
Pesto di rucola
10 Min
Salsa di peperoni in conserva
1 Std. 15 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Pesto radicchio e noci
10 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50min
Pesto di ricotta e noci
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35min