Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1098 kJ / 262 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 16.8 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Cavolo farcito
1h 10min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Caponata di verdure delle Madonie
50min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Conserva di melanzane
1h 30min
Salsa al pomodoro
40min
Salsa pomodoro e feta
10 min
Uova sode dolci
1h 20min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1h 20min