Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1098 kJ / 262 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 16.8 g
- Fat
- 20.6 g
- Fibre
- 2.3 g
In Collections
Alternative recipes
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Carciofi ripieni
50 min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Cipollata
1 Std.
Panada sarda
2h 55min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Tisana depurativa
25 Min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Peperoni in agrodolce
30 Min