Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 3 œufs
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- 125 g de yaourt nature
- 190 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 120 g de fromage de chèvre demi-sec, type selles-sur-cher
- du sel
- 12 tomates cerise
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2571 kJ / 615 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 41 g
In Collections
Alternative recipes
Cake tendre mozza jambon
1h 20 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cake chorizo-emmental sans œuf
1h
Cake au camembert et à la poire
1h 5min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake aux 3 fromages
50min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Cake aux figues, roquefort et jambon
1h 20 min
Cake chèvre et noix
50min