![Polpettone fagiolini e patate Polpettone fagiolini e patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebaf0df4-06d6-49c3-b595-6c982a1b2be8/Derivates/ebd28b95-3399-48c1-b4fc-2cfd996e8821.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di funghi secchi a pezzi
- 500 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di patate, pelate e a dadini
-
1
dado per brodo vegetale
or 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale - pangrattato q.b.
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 920 kJ / 220 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 12.4 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Torta pasqualina
2h 5min
Pansoti in salsa di noci
2h
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50 min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata di bietole
1h
Panissa
45 min