Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de betterave cuite, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- ¼ c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 40 g de cerneaux de noix
- 40 g de raisins secs
- 500 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1311.5 kJ / 311.5 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Carbohydrates
- 32.2 g
- Fat
- 17.8 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Flan de butternut au citron
50min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Pain curry-carotte
1 Std. 5 Min
Breadcake à la farine de châtaigne et au gingembre
50min
Brownie à la betterave
40min
Coings farcis aux fruits secs
1h 10 min
Patate douce cake
1 godz. 20 min
Gâteau de carottes
1 Std. 5 Min
Cake chocolat-betterave
1 Std. 15 Min
Gâteau courge, pomme et flocons d'avoine
1 Std. 15 Min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Smoothie au muesli
12h