Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 510 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
or 1 sachet de levure boulangère sèche - 150 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 900 g de farine blanche type 45
- 150 g de poitrine de porc en tranches, coupée en cubes
- 1 c. à café de sel, et 1-2 pincées pour la finition
- 1 brin de romarin frais, lavé et séché
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 41 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Falafels
24h
Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives
45min
Potée de haricots azuki à la provençale
13u.
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Focaccia apulienne
2h 40 min
Panisses
30 min
Tartinade de lentilles
1u. 15min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Pissaladière
3 Std.
Panisses marseillaises
3 Std.
Polenta aux olives
45min