Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 27 g
Alternative recipes
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35 min
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2h
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2h 45min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min