Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Les fontainebleaux
- 400 g de faisselle
- 350 g de crème liquide entière, bien froide
Le coulis
- 300 g de fraises, en morceaux
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1912 kJ / 457 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 27 g
Alternative recipes
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Pavlova en verrine
14h 30min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Glace au litchi, coulis de framboise
6 godz. 20 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Cheesecake et coulis de fraises
1 godz. 5 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3h 35min